Sport en Fishing rib van Valiant

Sport en Fishing rib van Valiant


Speciaal voor de sportvisser heeft Valiant een boot samengesteld


Sport en Fishing rib van Valiant

Sport en Fishing rib technische informatie


De Rib voor de sportieve Rib bestuurders. Als u op zoek bent naar een eenvoudige, betrouwbare en functionele semi-rigide, dan is een van deze modellen iets voor u. Of het nu gaat om vissen, duiken of meer extreme sporten, we hebben zeker de versie en accessoires die je nodig hebt.

Verkrijgbaar in de lengte van 4.70 5.00 5.50 5.80 6.30 6.50 7.60.

Omdat de boot door de koper zelf is samen te stellen, kunnen wij geen technische informatie geven. Lengte en breedte is gelijk aan de Classic serie. 

Maar de indeling van type-console en banken is aan de klant. Puur maatwerk!

De Tube kan gelevert worden in Hypalon of PVC.

In PVC heeft de koper de keuze uit wit of grijs en bij enkele types kan de tube in zwart en in Hypalon, waarbij de kleur van de romp grijs is,kan de tube in grijs, (oranje alleen bij 4.70) of zwart worden geleverd.

Voor de sportvisser zijn er speciale uitvoeringen samengesteld "Fishing Package". Voor de exacte mogelijkheden adviseren wij u graag.

Dé specialist in RIBS, Rubberboten en Trailers.


Overweegt u een Rib boot oof rubberboot te kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment ribs en rubberboten van Nautica Watersport of bezoek  onze prachtige showroom in Sneek, midden in het hart van het Friese watersportgebied.

Aanbod RIB en rubberboten