Nautica Watersport in Sneek


Nautica Watersport in Sneek is dealer van rib- en rubberboten van de merken Valiant, 3D Tender, Narwhal, Vanguard.

3D Tender is in Nederland nog onbekend, maar in Zuid-Europe, met name Frankrijk een groot merk. De boten onderscheiden zich door de zeer gunstige prijs met een top kwaliteit product.

Valiant en Narwhal vullen elkaar goed aan en Vanguard biedt een uitgebeid assortiment Rib boten van PVC, Polyurethane en Hypalon. Voor zowel de professionele- als recreatiemarkt.

Naast de verkoop, waaronder die van buitenboordmotoren van met name Mercury en trailers van I-trailer, wordt door Nautica Watersport ook het onderhoud verzorgt aan de ribs en rubberboten.

Boten te koop en te huur


In 2016 heeft Nautica Watersport een nieuw bedrijfspand aangekocht aan de Hendrik Bulthuisweg 10 te Sneek, op het watersport gebonden bedrijventerrein “It Ges”.

Vanuit het hart van het Friese watersportgebied in Sneek verhuurt het zusterbedrijf Nautica Yacht Charter luxe motorboten en worden Staaldus Kotterjachten en EastCraft composietboten gebouwd.

Boot huren

Dé specialist in RIBS, Rubberboten, Trailers en accessoires.


Overweegt u een Rib boot oof rubberboot te kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment ribs en rubberboten van Nautica Watersport of bezoek eens onze prachtige showroom in Sneek, midden in het hart van het Friese watersportgebied.

Aanbod RIB en rubberboten