Topkwaliteit rib en rubberboten te koop
Ribs, rubberboten, trailers en accessoires

Topkwaliteit rib en rubberboten te koop


Bekijk onze merken

Topkwaliteit rib en rubberboten te koop

Ribs en rubberboten van Narwhal, Vanguard, en trailers van Pega en i-Trailer


Overweegt u een Rib boot te kopen? Wij hebben een mooi aanbod van Ribs. Narwhal, het bekende merk uit Spanje, heeft een ruime keuze uit kleur samenstelling, Vanguard een prachtige rib samen te stellen met al uw wensen. Met een trailer van Pega of I-trailer kunt u de boot veilig vervoeren.

 

Rib en Rubberboten per merk


Nautica Watersport in Sneek is dealer van rib- en rubberboten van de merken: Narwhal en Vanguard. Maak uw keuze of bezoek eens onze prachtige showroom in Sneek, Friesland!

Narwhal

Een uitgebreid aantal boten van het bekende merk.

Zowel profesioneel als de pleziervaart.

Lees meer

Vanguard Rib boats

Op basis en met de ervaring in de professionele bouw van Ribs heeft Vanguard een serie gemaakt voor iedere gebruiker.

Lees meer

Rib staat voor Rigid Inflatable Boat

Heel vaak wordt in de volksmond een Rib of Rubberboot Zodiac genoemd. Dat geeft aan dat Zodiac een hele goed naamsbekendheid heeft. En ook één van de eerste fabrikanten was van Ribs. Inmiddels zijn er bijna 180 merken die Rib en rubberboten maken. Het is een groot succes geworden.


Aanbiedingen


Narwhal HD 550

Nieuw in onze showroom Narwhal HD 550. Heerlijke Rib in een mooie blauwe kleur. Aanbieding 2023 € 12.500,=, Nieuwprijs € 16.605,= incl console...

Bekijk aanbieding

Dé specialist in RIBS, Rubberboten en Trailers.


Overweegt u een Rib boot of rubberboot te kopen? Bekijk het uitgebreide assortiment ribs en rubberboten van Nautica Watersport of bezoek  onze prachtige showroom in Sneek, midden in het hart van het Friese watersportgebied.

Aanbod RIB en rubberboten